4). Oscars 2022: Οι υποψήφιοι θα γίνουν… λόρδοι!

Η βραδιά των Όσκαρ πλησιάζει και εκτός από χρυσά αγαλματίδια αναμένεται να χαρίσει στους υποψηφίους οικόπεδα και τίτλους ευγενείας!

Λίγες μέρες πριν την 94η απονομή των βραβείων Οscar, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Μαρτίου, η ανυπομονησία των φαν του θεσμού και των υποψηφίων κορυφώνεται. Φέτος, κάποιοι φεύγοντας από τον διαγωνισμό θα έχουν λάβει πραγματικά… φανταστικά δώρα! Ακούγεται υπερβολικό και για πολλούς απίστευτο, όμως ισχύει: τα φετινά gift bag που θα προσφερθούν στους υποψήφιους για Όσκαρ θα ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες δολάρια και ανέβηκαν level. Στo φετινό gift bag που θα πάρουν μαζί τους, οι υποψήφιοι θα “περιλαμβάνεται” ένα οικόπεδο στη Σκωτία, μαζί με έναν τίτλο ευγενείας.

Η επετειακή gift bag!

Η Distinctive Assets  είναι η εταιρεία marketing με έδρα το Λος Άντζελες και γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια της “Everybody Wins” gift bag. Η τσάντα περιέχει μια συλλογή δώρων με αφορμή τα βραβεία Oscar. Όμως, δεν σχετίζεται επίσημα με την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών & Επιστημών. Τα δώρα κάθε χρόνο παραδίδονται σε καθένα από τους υποψηφίους στις κατηγορίες Καλύτερης/ου Ηθοποιού, Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου και Σκηνοθεσίας. Αυτό σημαίνει ότι υποψήφιοι για Oscar σταρ, όπως Will Smith, Olivia Coleman, Javier Bardem, Kirsten Dunst και Steven Spielberg θα λάβουν την επετειακή τσάντα.

To μεγάλο δώρο για τα Oscar 2022 είναι ένα οικόπεδο περίπου 9.2 τ.μ στη Σκωτία, προσφορά τής Highland Titles. Το συγκεκριμένο δώρο επιτρέπει στον τυχερό παραλήπτη να συνεισφέρει άμεσα στη δημιουργία φυσικών καταφυγίων στη χώρα. Επιπλέον, του χαρίζει αυτόματα έναν τίτλο ευγενείας: Laird, Lord ή Lady of Glencoe! Στα δώρα περιλαμβάνεται μια all-inclusive διαμονή στο κάστρο Turin στη Σκωτία. Η gift bag περιέχει επίσης αρώματα, κεριά και αλκοολούχα ποτά πολυτελείας, σνακ με νιφάδες χρυσού, βουτηγμένα σε σοκολάτα. Μέλι και ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, ένα πολυτελές kit περιποίησης δέρματος και πολλά ακόμα.

Της Βένιας Αντωνίου