Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η εταιρεία Papoutsanis, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία προϊόντων προσωπικής φροντίδας, στο 22ο Συνέδριο Πωλήσεων & Marketing που διοργάνωσε πρόσφατα το περιοδικό «The Business Review». Συγκεκριμένα, το αγαπημένο KARAVAKI βραβεύτηκε με το βραβείο GOLD στην κατηγορία «Αιωνόβια Brand Awards» για τα 72 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, ενώ η νέα vegan σειρά Papoutsanis Aromatics τιμήθηκε με την κορυφαία διάκριση «Βest Launches Αward 2021-2022».
Από το 1950, το KARAVAKI είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελληνικά, παραδοσιακά brands, συνδεδεμένο με τις παιδικές αναμνήσεις μας και την αγνότητα. Με προϊόντα για όλη την οικογένεια, με απαλές υφές, φυσικά συστατικά και δερματολογικά ελεγμένα, το KARAVAKI σέβεται την επιδερμίδα και το περιβάλλον και αποτελεί διαχρονική αξία.
«Είναι μεγάλη τιμή να παραλαμβάνουμε σήμερα αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο εκ μέρους γενεών και γενεών στελεχών της Παπουτσάνης, που έχουν δουλέψει για περισσότερα από 72 χρόνια για να γίνει το KARAVAKI ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands. Πρόκειται για ένα brand που έχει γίνει συνώνυμο της ίδιας της εταιρίας μας, μιας και συχνά προσομοιάζουν την Παπουτσάνης με ένα γερό σκαρί που ξεπερνά φουρτούνες και τρικυμία και συνεχίζει 150 χρόνια τώρα την αναπτυξιακή της πορεία. Σύντομα, μάλιστα θα δείτε το KARAVAKI να σαλπάρει για νέα, σπουδαία ταξίδια!» επεσήμανε η κ. Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Διευθύντρια Marketing της Papoutsanis.
2 8εμα
λεζάντα
Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης.
“Chefs’ Stories @ Boutari Winery Santorini” – Ένα μοναδικό γαστρονομικό event, υψηλού επιπέδου από την οινοποιία Μπουτάρη
Οι γνωστοί σεφ: Πάνος Ιωαννίδης (Οz37, Ovio, Stellar Gastro Cinema), Φάνης Μαϊκαντής (Chef /Ιδιοκτήτης, Panigyri Festival Food), Γιώργος Παπαδόπουλος (Εxecutive Chef, Miraggio Thermal Spa), Κώστας Αγγελόπουλος (Εxecutive Chef, Caldera Collection) και Γιώργος Δόσπρας (Chef, Lauda Santorini) εμπνευσμένοι από τα κρασιά Boutari, δημιούργησαν ξεχωριστά πιάτα που ανέδειξαν τη
δυναμική των κρασιών, τα οποία αναβάθμισαν αντίστοιχα τις γεύσεις της κάθε γαστρονομικής πρότασης.