6). Volotea | Περισσότερες θέσεις από το 2019 φέτος στα δρομολόγια προς Αθήνα

Φωτό 1: Η κ. Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe, VOLOTEA

Φωτό 2: Η κ. Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe, VOLOTEA, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και ο κ. Pietro Cassitta, Marketing Manager Italy & Greece, VOLOTEA

Η Volotea προσφέρει το 2022 περισσότερες από 560.000 θέσεις (οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 182.000 το 2021 και 518.000 το 2019) στα 14 δρομολόγιά της από / προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που ξεκινούν από τις 2 Απριλίου. Η εταιρεία ξεκινά φέτος 4 νέα δρομολόγια: Μπιλμπάο (από 29 Μαΐου, κάθε Παρασκευή & Δευτέρα), Μπορντώ (από 31 Μαΐου, κάθε Σάββατο & Τρίτη), Νάντη (από 29 Μαΐου, κάθε Τετάρτη & Κυριακή) και Τορίνο (από 30 Μαΐου, κάθε Παρασκευή & Δευτέρα). Η Volotea απασχολεί στην Αθήνα περισσότερους από 70 εργαζόμενους. 

Η Volotea έχει πτήσεις από 14 ελληνικά αεροδρόμια: Αθήνα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κάρπαθος, Κως, Μύκονος, Πρέβεζα, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθος – από Κροατία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Εκτός από τις 4 νέες πτήσεις προς Αθήνα, νέες πτήσεις φέτος έχει η εταιρεία προς Ηράκλειο, Μύκονο και Ζάκυνθο από Νάντη, προς Σαντορίνη από το Τορίνο και προς Καλαμάτα από Βενετία.

 2 8ema

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της Fedex Express είναι διαθέσιμη σε ακόμα περισσότερες ΕΕ χώρες

Η FedEx Express, θυγατρική της FedEx Corp. (NYSE:
FDX) και η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στον κόσμο, ανακοινώνει ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της για διεθνείς αποστολές προκαθορισμένης ημερομηνίας είναι πλέον διαθέσιμη για πελάτες σε 24 χώρες της Ευρώπης με σύνδεση σε 47 αγορές σε όλο τον κόσμο. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα σε 10 αγορές το 2021, η υπηρεσία FedEx International Connect Plus (FICP) διατίθεται πλέον σε 14 ακόμη χώρες: Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Τσεχική Δημοκρατία και Φινλανδία. Μία υπηρεσία όπως η FICP επιτρέπει στους πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ευρώπη και στο εξωτερικό, συνδέοντάς τους με το 99% σχεδόν του παγκόσμιου ΑΕΠ. Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν πλέον να στέλνουν τα προϊόντα τους στους διαδικτυακούς αγοραστές σε 1-3 ημέρες για την Ευρώπη, σε 3-4 ημέρες για τη Βόρεια Αμερική και σε 3-5 ημέρες για την περιοχή Ασίας-
Ειρηνικού και τον υπόλοιπο κόσμο με ελκυστικές τιμές, βελτιώνοντας έτσι την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά.