Unconscious, η νέα πειραματική ταινία μικρού μήκους του Christos Arfanis

Το «Unconscious» (τίτλος στα ελληνικά: Αναίσθητος) είναι η νέα πειραματική ταινία μικρού μήκους του σκηνοθέτη Christos Arfanis με λαμπρή φεστιβαλική πορεία από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας της.
Η πλοκή του «Unconscious» είναι η εξής: «Ένα νέο πείραμα εφαρμόζεται με σκοπό να ξυπνήσει ένας άνδρας ο οποίος βρίσκεται σε κώμα για σχεδόν 20 χρόνια.»
To «Unconscious» είναι μια παραγωγή της RED LIGHT INDEPENDENT FILMS σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή CHRISTOS ARFANIS ο οποίος έχει γράψει και την πρωτότυπη μουσική της πειραματικής ταινίας μικρού μήκους.
Με αφορμή την ταινία, σαν δημιουργός πειραματικών ταινιών ο σκηνοθέτης Christos Arfanis εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τρέχουσα πειραματική κινηματογραφική σκηνή στην Ελλάδα και τον κόσμο.
«Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι η πειραματική κινηματογραφική παραγωγή είναι ακόμα ζωντανή και ακμάζει στη σύγχρονη κινηματογραφική περίοδο, ανεξάρτητα από γεωγραφικά όρια. Οι κινηματογραφιστές θα συνεχίσουν να πειραματίζονται όσο υπάρχουν ακόμη όρια για να αμφισβητηθούν. Άλλωστε, ο στόχος της πειραματικής δημιουργίας ταινιών θα μπορούσε να είναι να αποτυπώσει το ιδιαίτερο όραμα ενός καλλιτέχνη ή να κεντρίσει το ενδιαφέρον για τη νέα τεχνολογία» δήλωσε.
Μερικές από τις βραβεύσεις του «Unconscious» μέχρι τώρα:
●Best Editing (Independent Horror Movie Awards)
●Best Twist (Top Indie Film Awards)
●Best Short Experimental (Medusa Film Festival)
●Best Original Score (Athens International Monthly Art Film Festival)
●Best Sound Design (Tokyo International Monthly Film Festival)
●Best Editing of Experimental Film (Brazil International Monthly
Independent Film Festival)