Φιλανθρωπικός Αγώνας «Τρέχω και κολυμπώ με τους ΟΥΚ για την ΕΛΠΙΔΑ»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ θα διοργανώσει Φιλανθρωπικό Αγώνα για το σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ” την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δρομική διαδρομή με αποστάσεις 1.000 μέτρων και 5χλμ. καθώς και θαλάσσια διαδρομή 1.500m και 750m.

Προσφέρονται οι παρακάτω επιλογές συμμετοχής:
α. Δρομική Διαδρομή 1.000 μέτρων και 5 χιλιομέτρων με αφετηρίες τα γραφεία μας στον Πειραιά – Δημοτική Πλαζ Φρεαττύδος έως Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά και τερματισμό τα γραφεία μας στον Πειραιά – Δημοτική Πλαζ Φρεαττύδος.
β. Θαλάσσιες Διαδρομές 1.500m και 750m στην Θαλάσσια περιοχή της Πλαζ Φρεαττύδος.
Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 16 ετών για τα 5 χλμ. και άνω των 18 ετών για τα 1.500m και 750m.
Η διοργάνωση πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την νόσο COVID-19, όπως αυτά θα ισχύσουν πριν την διεξαγωγή του Αγώνα.
Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των
οικογενειών τους, στο πλευρό των οποίων βρίσκεται το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» για πάνω από τριάντα χρόνια. Πληροφορίες για την εκδήλωση έχουν αναρτηθεί στο www.oyksev.gr.