Θέρμανση με πλήρη αυτονομία και έλεγχο κατανάλωσης ενέργειας, με τις αντλίες θερμότητας Therma V της LG

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά προηγμένων αντλιών θερμότητας, όπως τις Therma V, που συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ αποτελούν ιδανική επιλογή για θέρμανση και ψύξη στο σπίτι. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους, είναι η αυτονομία από την κατανάλωση οποιουδήποτε καυσίμου και η ευκολία χρήσης.
Η Therma V R32 Monobloc συνδυάζει την ευκολία τοποθέτησης με την ισχυρή απόδοση, καθώς μπορεί να παράγει ζεστό νερό με θερμοκρασία έως 65°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων. Χάρη στον σχεδιασμό της όλα τα εξαρτήματα συγκεντρώνονται σε μία εξωτερική μονάδα, περιορίζοντας το μέγεθός της. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο Scroll Inverter συμπιεστή, που εξασφαλίζει ότι η μονάδα διατηρεί το 100% της απόδοσής της ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -7°C, με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
Η σειρά Therma V περιλαμβάνει επίσης την αντλία θερμότητας Therma V IWT (Integrated Water Tank), που διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού στην εσωτερική μονάδα. Χάρη στον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, τις συμπαγείς διαστάσεις και την ευκολία τοποθέτησης ακόμα και σε ένα μικρό διαθέσιμο χώρο, αποτελεί την ιδανική λύση για κλιματισμό, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.