Η premium τεκίλα Don Julio γιορτάζει την Dia de los Muertos ή αλλιώς… την Ημέρα των Νεκρών!

H Dia de los Muertos ή η Hμέρα των Νεκρών είναι μία από τις σπουδαιότερες γιορτές της
μεξικάνικης κουλτούρας που τιμά και εκφράζει την αγάπη και το σεβασμό γι’ αυτούς που έχουν φύγει από τη ζωή. Το 2008, η UNESCO αναγνώρισε τη σημασία της Dia de los Muertos, προσθέτοντάς την στη λίστα της με τίτλο «Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας».
Στον πυρήνα αυτή της γιορτής βρίσκεται ένα ιδιαίτερο απόσταγμα. Η τεκίλα. Και όχι οποιαδήποτε τεκίλα αλλά η αυθεντική, χειροποίητη, premium τεκίλα Don Julio, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Μεξικανική παράδοση.
Έτσι και φέτος, υψώνουμε τα ποτήρια ψηλά με μια Don Julio Paloma ή Don Julio Μαrgarita,
ετοιμαζόμαστε για την Dia de los Muertos στις 2 Νοεμβρίου και τιμούμε κι εμείς τη μεξικάνικη κουλτούρα.
Από αυτή την γιορτή των αισθήσεων, δεν λείπει ό,τι την πλαισιώνει. Η παραδοσιακή κουζίνα και οι γεύσεις, η διακόσμηση, η δική μας προετοιμασία – με χαρακτηριστικότερες τις κατρίνες (face make up) – και φυσικά η premium τεκίλα Don Julio. Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η premium τεκίλα Don Julio σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον εορτασμό της Ημέρας των Νεκρών και να μυηθείτε στην μεξικανική παράδοση, απολαμβάνοντας Don Margarita και Don Repo, στην πόλη σας! Το πνεύμα της Dia de los Muertos  μεταφέρεται από την καρδιά του αποστακτηρίου της Don Julio, στην Ελλάδα! Η κορύφωση της Dia de los Muertos την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου μας φέρνει στο Loco Athens (Καλαμιώτου 15) όπου ο φετινός World Class Winner, Ιωσήφ Ζααλούκ, επιμελείται το signature cocktail της Ημέρας των Νεκρών, την Don Julio Paloma Roja.