Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας στο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue” στην καρδιά της Γλυφάδας!

Ιάσωνας Τσαρούχας (Mamy Blue) - Μαρία Μπεκατώρου - Μάκης Τσέλιος - Χάρης Σιανίδης - Βασίλης Κυριαζής (Mamy Blue)

Μία ιδιαίτερη βραδιά ιταλικής γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πιο γνωστοί foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο και pizza lovers, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του premium pizza napoletana εστιατορίου “Mamy Blue” στη Γλυφάδα (Ανδρέα Παπανδρέου 126). Το νέο ιταλικό εστιατόριο της Γλυφάδας “Mamy Blue” σερβίρει τις πιο αυθεντικές ναπολιτάνικες συνταγές σε έναν εντυπωσιακό χώρο γεμάτο από χρώματα και αρώματα της Ιταλίας, θυμίζοντας την αυλή μιας σιτσιλιάνικης βίλας. Οι εντυπωσιακές λεμονιές που στολίζουν όλη την οροφή του ολοκαίνουργιου “Mamy Blue” το κάνουν να ξεχωρίζει. Οι τοιχογραφίες της Σοφία Λόρεν, οι φρέσκοι βασιλικοί μέσα στα hand – painted κεραμικά βάζα αλλά και ο επιβλητικός χτιστός ξυλόφουρνος δίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα το -ιταλικό- στίγμα του νέου εστιατορίου.

Ο executive σεφ Κώστας Μεριανός επιμελείται καθημερινά τα signature Napoli based πιάτα του “Mamy Blue”, με εμπνευσμένα ορεκτικά και πιάτα. Το ζυμάρι κάθε πίτσας ωριμάζει από 36 έως 48 ώρες και ψήνεται αποκλειστικά σε ξυλόφουρνο στους 450-500 βαθμούς Κελσίου.