Single ή σε σχέση, η FREENOW σε πηγαίνει όπου θέλεις

Η FREENOW διεξήγαγε μια έρευνα μεταξύ κατοίκων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία επιβεβαιώνει ότι στους Έλληνες, ανεξάρτητα εάν βρίσκονται σε σχέση ή όχι, τους ευχαριστεί να περνούν χρόνο και μόνοι τους. Η έρευνα μεταξύ χιλιάδων χρηστών του FREENOW app περιλάμβανε 22% παντρεμένους, 41% σε μια μακροχρόνια σχέση και 37% ελεύθερους. Μάλιστα οι πλειοψηφία αυτών δηλώνει ότι με την ίδια διάθεση θα πήγαινε χωρίς παρέα σε ένα εστιατόριο, στο γυμναστήριο ή στο σινεμά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να κανονίζουν ταξίδια μόνοι τους, σε προορισμούς εντός Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.
Επιπλέον, το καθεστώς μιας σχέσης δεν αποκλείει τους ελεύθερους από τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Το 33% από αυτούς δήλωσαν ότι η συγκεκριμένη γιορτή είναι μια καλή ευκαιρία να εκδηλώσουν την αγάπη τους σε κοντινά τους πρόσωπα και να περάσουν χρόνο με οικογένεια και φίλους.
Οι περισσότεροι επιλέγουν το ταξί για να βγουν ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου, ως κορυφαίο προτιμώμενο μέσο μεταφοράς. Το ίδιο ισχύει και για όσους επιλέγουν να βγουν μόνοι, είτε για κάποια δραστηριότητα είτε για διασκέδαση στην πόλη. Σχεδόν το 1/3 των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το ταξί είναι ο πιο γρήγορος, ασφαλής και εύκολος τρόπος μετακίνησης.