4)Τέσσερα βραβεία για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Packaging Awards 2021

 

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία Marketing in a New International Market στα Packaging Awards 2021, για τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια artesian pasta straws που εξάγονται και στις αγορές του εξωτερικού. Πέρα από τη χρηστική και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία των artesian pasta straws, το προϊόν αποτελεί την πρόταση της ΗΛΙΟΣ στην εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης.

Με Bronze βραβείο διακρίθηκαν τα Επετειακά Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ “1821”, στην κατηγορία Successful Branding, ένα πρωτοποριακό, επετειακό προϊόν που αντλεί την έμπνευσή του και τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Για την προώθηση του επετειακού αυτού προϊόντος η ΗΛΙΟΣ δημιούργησε ένα ιδιαίτερο κουτί το οποίο διακρίθηκε με Silver βραβείο στην κατηγορία Display-Promotional Packaging-Point of Sale.

Η Τορτελίνι με προσούτο Χωρίς Γλουτένη ΗΛΙΟΣ και το Τορτελόνι με σπανάκι και ρικότα Χωρίς Γλουτένη ΗΛΙΟΣ ξεχώρισαν στα Packaging Awards 2021 στην κατηγορία Packaging that Extends Food Life αποσπώντας Bronze διάκριση.