Η CAUDALIE παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στη σειρά Vinosun Protect, το Invisible High Protection Stick SPF50

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η Caudalie παρουσιάζει το νέο Vinosun Protect προϊόν της: το Invisible High Protection Stick SPF50.
Το Invisible High Protection Stick SPF50 χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στις πιο ευαίσθητες περιοχές (ντεκολτέ, ουλές, σπίλοι, χείλη) πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε τη χρήση κάθε δύο ώρες. Η σύνθεσή του με οργανικά φίλτρα παρέχει πλήρη προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB. Χάρη στο μικρό και εύκολο στη μεταφορά μέγεθός του, την απλή του εφαρμογή με μία μόνο κίνηση, το καθιστά τον καθημερινό σας σύμμαχο για την προστασία όλης της οικογένειας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και για παιδιά από 3 ετών. Ανθεκτικό στο νερό, με αόρατη υφή που δεν κολλάει και δεν περιέχει άρωμα. Εμπλουτισμένο με έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και βιολογικό έλαιο μπουρίτι, που θρέφουν και ενυδατώνουν, είναι κατάλληλο για τις πιο ευαίσθητες περιοχές και προστατεύει τα χείλη, το πρόσωπο, το ντεκολτέ, τους σπίλους και τα τατουάζ.

Πλήρης αντηλιακή προστασία με το Very High Protection Sun Water SPF50+

Η διφασική σύνθεσή του προστατεύει αποτελεσματικά το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά
από τις ακτίνες UVA/UVB, ενώ παράλληλα παρέχει αντιοξειδωτική δράση στις πιο ευαίσθητες
επιδερμίδες. Δερματολογικά ελεγμένο, είναι κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω.
Η ελαφριά, αόρατη υφή του απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, τυλίγοντας την επιδερμίδα και τα μαλλιά με ένα απαλό άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, γάλα καρύδας και λευκό γιασεμί. Η συσκευασία του είναι 100% ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη.