Οι gluten-free ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars στήριξαν χορηγικά το 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης

Το 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης (ΕΕΚ), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, με θέμα «Κοιλιοκάκη και Διατροφή χωρίς γλουτένη», υποστήριξαν οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars, οι μοναδικές μπάρες με πρωτεΐνη τυρογάλακτος, οι οποίες είναι κατάλληλες και για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη.
Στο συμπόσιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου), διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα της υγείας και της διατροφής μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της Κοιλιοκάκης. Από το συμπόσιο δεν έλειπαν φυσικά οι τραγανές και θρεπτικές μπάρες πρωτεΐνης ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πρωτεΐνη τυρογάλακτος και φυτικές ίνες, χαρίζοντας απίθανη ενέργεια και απόλαυση.