Περισσότερες από 13.000 επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω της πλατφόρμας της Wolt στην Ελλάδα το 2023

Περισσότερες από 13.000 επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν τον τζίρο και τις παραγγελίες τους, μέσω της συνεργασίας τους με την πλατφόρμα της Wolt, κατά τη διάρκεια του 2023. Χαρακτηριστικό είναι πως ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ξεκίνησε από μερικές εκατοντάδες το 2019, παρουσιάζοντας μέση ετήσια αύξηση της τάξεως του 135%, για την τετραετία 2019-2023.
Παράλληλα, η μέση ετήσια αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων, μέσα από την πλατφόρμα της Wolt, ξεπέρασε το 100% για την τετραετία, ενώ και η αύξηση των εισερχομένων παραγγελιών ήταν αντίστοιχη, επιβεβαιώνοντας έτσι τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρέχει η Wolt στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Η Wolt, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας της στη χώρα μας το 2019, έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της σε ολοένα και περισσότερες ελληνικές πόλεις, φτάνοντας σήμερα ήδη τις περισσότερες από 40. Ταυτόχρονα, συνεχής είναι και η αύξηση των επιχειρήσεων που εντάσσονται στην πλατφόρμα, διευρύνοντας τις επιλογές των χρηστών σε εστιατόρια και προϊόντα λιανικής, με τη Wolt να μετατρέπεται χρόνο με τον χρόνο στον απόλυτο προορισμό για όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, αποτελώντας σήμερα ένα “shopping mall” στην τσέπη του καταναλωτή.