Η Vichy Laboratoires, Επίσημος Suncare Partner στη 12η Spetses Classic Yacht Regatta

Spestes Classic Yacht Refatta 2024 ©Nikos Alevromytis

Η Spetses Classic Yacht Regatta 2024, μας χάρισε για άλλη μια χρονιά μοναδικές στιγμές. Στην καρδιά αυτής της γιορτής της ναυτοσύνης, η Vichy Laboratoires, ως Επίσημος Suncare Partner, ένωσε την αγάπη της για τον αθλητισμό με την αξεπέραστη φροντίδα για την επιδερμίδα.
Από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου, τα πανέμορφα σκάφη έντυσαν με χρώμα τον Σαρωνικό. Η Vichy, παρούσα σε κάθε στιγμή, υπενθύμισε σε όλους πόσο σημαντική είναι η σωστή προστασία από τον ήλιο, ειδικά κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο.
Η Spetses Classic Yacht Regatta είναι περισσότερο από ένας απλός αγώνας – είναι συνώνυμη με την κομψότητα και την ιστορία. Στο αγωνιστικό μέρος, η Vichy Laboratoires χορήγησε τα σκάφη τύπου rhodes, υποστηρίζοντας τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Τα rhodes αποτελούν μια από τις τέσσερις κατηγορίες σκαφών που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα και διαγωνίζονται με πληρώματα ναυτοπροσκόπων, παρουσιάζοντας μια σπάνια στιγμή της ελληνικής ναυταθλητικής και ξυλοναυπηγικής ιστορίας.
Φροντίζοντας για την αντιηλιακή προστασία όλων, το Sun Screen bar της Vichy στο ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους τον τέλειο σύμμαχο για καθηµερινή φωτοπροστασία για κάθε αθλητική και μη δραστηριότητα, μέσα από τη σειρά CAPITAL SOLEIL της Vichy.