Η Call Me Queen Dramatic False Lash Effect Mascara έκλεψε τις εντυπώσεις σε εκδήλωση της essence cosmetics στη Θεσσαλονίκη

Με άφθονα χαμόγελα, δώρα, βασιλικές τιάρες και αμέτρητες φωτογραφίες ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της essence cosmetics στο Hondos Center, στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Παρασκευή 5 Ιουλίου.
Περισσότερα από 500 άτομα επισκέφτηκαν το κατάστημα, γνώρισαν τα προϊόντα της βασικής συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 και την πρωταγωνίστρια του event, Call Me Queen Dramatic False Lash Effect Mascara, φωτογραφήθηκαν στο photobooth με τιάρες, χόρεψαν σε ρυθμούς essence και έκαναν την ομορφιά διασκέδαση, όπως είναι άλλωστε και το moto της δημοφιλούς μάρκας καλλυντικών.
Η beauty influencer Sonia Th ήταν εκεί για να μοιραστεί τα αγαπημένα της προϊόντα essence cosmetics και τα δικά της καθημερινά μυστικά ομορφιάς, ενώ 2 make-up artists δημιουργούσαν τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά looks στους καλεσμένους. Παράλληλα, όλοι έλαβαν υπέροχα δώρα essence cosmetics και 50 τυχεροί κέρδισαν τη νέα Call Me Queen Dramatic False Lash Effect Mascara, για βλεφαρίδες βασιλικές, με αξεπέραστο όγκο και
μήκος.
Η essence cosmetics είναι ένα γερμανικό brand που εδώ και 20 χρόνια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό. Διαμορφώνει νέες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς, προσφέροντας καινοτόμα, πολυχρηστικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που προωθούν την ελεύθερη προσωπική έκφραση και τη δημιουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα κάνει την ομορφιά προσιτή σε όλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα essence, που από την πρώτη στιγμή ήταν cruelty-free, είναι πλέον και από 100% vegan συστατικά.