Χρηματοδότηση ύψους άνω του 1 εκ. ευρώ από το SPOROS Platform και στρατηγικούς μετόχους για το startup που κάνει τα κατοικίδια να τρωνε πιο υγιεινα από ποτέ

Το petchef, η πρωτοποριακή direct-to-consumer πλατφόρμα φρεσκομαγειρεμένου φαγητού για κατοικίδια, ολοκλήρωσε νέο γύρο χρηματοδότησης από το SPOROS Platform, το πρώτο circular economy impact fund στην Ελλάδα.

Το petchef έχει προσφέρει ήδη πάνω από 350.000 εξατομικευμένα υγιεινά γεύματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των κατοικιδίων. Μέσα από τις εξατομικευμένες προτάσεις που δημιουργεί ο αλγόριθμος του petchef,οι κηδεμόνες των κατοικίδιων, βλέπουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αισθητή βελτίωση στην υγεία και την ευεξία των μικρών τους φίλων.

Μέχρι σήμερα το petchef έχει αναπτύξει 5 συνταγές μαγειρευτού φαγητού για σκύλους και πέραν της online πλατφόρμας, έχει παρουσία και σε επιλεγμένα pet shops σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτή η χρηματοδότηση θα επιτρέψει στο petchef να αναπτύξει τις δραστηριότητες του με μεγαλύτερη ταχύτητα, να προσφέρει ακόμα περισσότερες ποιοτικές λύσεις διατροφής με πράσινο αποτύπωμα, και τελικό στόχο να γίνει το σημείο αναφοράς για το pet-wellness στην Ελλάδα.