Monster High: H Mattel παρουσιάζει τη νέα συλλογή «Wednesday Addams»

Από την κυκλοφορία τους το 2010 οι κούκλες Monster High είναι από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες κούκλες όλων των εποχών. Φέτος η σειρά περιλαμβάνει και την ολοκαίνουργια συλλογή «Wednesday Addams».

Ενόψει της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Wednesday» στο Netflix, οι άνθρωποι πίσω από τις κούκλες Monster High και την Wednesday συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ανατριχιαστικά όμορφη συλλογή με κούκλες, εμπνευσμένες από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά τρόμου του Tim Burton.

Η συλλογή περιλαμβάνει:
Monster High® Wednesday Addams (HXJ04): Αυτή η συλλεκτική κούκλα Wednesday Addams είναι ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και αποπνέει μια σκοτεινή γοητεία φορώντας τη στολή της Ακαδημίας Nevermore.

Monster High® Wednesday Enid Sinclair (HXJ05): Εμπνευσμένη από το φωτεινό και πολύχρωμο στυλ του χαρακτήρα της, αυτή η συλλεκτική κούκλα Enid Sinclair φοράει ένα ροζ σύνολο που περιλαμβάνει μπερέ, αξεσουάρ και σακίδιο πλάτης.

Monster High® Rave’N Wednesday (HXJ03): Εμπνευσμένη από την viral σκηνή χορού της σειράς που ο χαρακτήρας της Wednesday φοράει αυτό το φόρεμα, η συλλεκτική κούκλα Rave’N Wednesday έχει ένα gothic αέρα.