Ο Mythos χορηγός των μεγαλύτερων και πολυαναμενόμενων μουσικών φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου!

Ο Mythos, το αγαπημένο νεανικό brand μπύρας, συμμετείχε στα μεγαλύτερα μουσικά events του Σεπτεμβρίου, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές μουσικές εμπειρίες, συνοδευμένες από την απολαυστική γεύση της μπύρας Mythos.

Συγκεκριμένα, ο Mythos συμμετείχε στα παρακάτω μουσικά events:
Off The Hook Festival: Το μεγαλύτερο hip hop φεστιβάλ, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, 6-7 Σεπτεμβρίου, προσελκύοντας περισσότερους από 30.000 επισκέπτες και καλλιτέχνες, όπως οι ΛΕΞ, «Λόγος Τιμής» και πολλοί άλλοι γνωστοί rappers της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Reworks Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 18-22 Σεπτεμβρίου, γεμίζοντας την πόλη με καταξιωμένους καλλιτέχνες και μεγάλους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μοναδικά events σε διάφορα σημεία της πόλης, με κοινό από όλο τον κόσμο, που ήρθε αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτήν τη διοργάνωση, που φέτος, φιλοξένησε πάνω από 30 καλλιτέχνες και DJs, ανάμεσά τους οι Artbat και η Nina Kraviz.
Techniques by Blend Athens: Το απόλυτο event για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής, που πραγματοποιήθηκε φέτος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 28 Σεπτεμβρίου, με κορυφαίο καλεσμένο τον Solomun, έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της house και techno μουσικής σκηνής παγκοσμίως.
Με σκοπό να απογειώσει τον ρυθμό, την αυθεντική διασκέδαση και τις μοναδικές εμπειρίες
των μεγαλύτερων φεστιβάλ της χώρας, ο Mythos θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί,
συνοδεύοντας «απολαυστικά» τις αξέχαστες νύχτες που ζωντανεύουν από τους δυναμικούς
ρυθμούς της ηλεκτρονικής και της hip hop μουσικής, γιατί…παντού υπάρχει ένας Mythos!