8)Emirates: Παρουσιάζει τη Premium Economy θέση στο Arabian Travel Market 2021

Ως βιωματική εμπειρία θα παρουσιαστεί στην Arabian Travel Market 2021 (ATM), η νέα κατηγορία θέσης, Premium Economy της Emirates.

Η ATM, η την κορυφαία έκθεση για τα ταξίδια και τον τουρισμό, που θα  πραγματοποιηθεί 16-19 Μαΐου στο Ντουμπάι και είναι η πρώτη εκδήλωση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία μετά την έναρξη της πανδημίας.

Το περίπτερο της Emirates θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν το νέο προϊόν της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και πρόσφατες βελτιώσεις υπηρεσιών σε κάθε κατηγορία καμπίνας στο εμβληματικό αεροσκάφος A380.

Αυτό που αναμένεται να κερδίσει το κοινό είναι ο άφθονος χώρος που διατίθεται τόσο σε πλάτος (49,5 εκατοστά) όσο και στα πόδια (1 μέτρο). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στον επιβάτη να ξαπλώσει σε μία άνετη θέση με άφθονο χώρο για να απλωθεί.

Η Emirates θα παρουσιάσει επίσης την Πρώτη Θέση του Boeing 777-300ER που προσφέρει πλήρως κλειστές ιδιωτικές σουίτες, τα κάθισμα της Διακεκριμένης Θέσης του Boeing 777, το πρόσφατα ανανεωμένο σαλόνι του A380, μαζί με άλλα εμβληματικά προϊόντα όπως το First Class Shower Spa και την τελευταία έκδοση των Οικονομικών Θέσεων.