6)Τα ζυμαρικά γρήγορου βρασμού espressi Ήλιος σε νέες συσκευασίες

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών Ηλιος επανατοποθετεί στην αγορά, εντός και εκτός συνόρων, τα ζυμαρικά γρήγορου βρασμού espressi Ηλιος με νέες συσκευασίες.

Τα ζυμαρικά γρήγορου βρασμού espressi Ηλιος χρειάζονται μόνο 1,5 λεπτό βράσιμο για τα spaghetti και 4 λεπτά για τις πέννες ριγέ. Χάρη στη λεπτή τους διάσταση, το πάχος και το σχήμα τους, απορροφούν το νερό ταχύτερα κατά το μαγείρεμα με αποτέλεσμα να βράζουν πολύ πιο γρήγορα.

Εξοικονομείται ενέργεια, με αποτέλεσμα ένα πιο οικονομικό μαγείρεμα για τον οικιακό προϋπολογισμό κι ένα επιπλέον βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αποτελούν επίσης την ιδανική επιλογή για τους  επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης στον χώρο του HO.RE.CA καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους ζυμαρικά μαγειρεμένα a la minute και όχι προ βρασμένα.

Η παρουσίαση των νέων συσκευασιών θα συνοδευτεί με νέα διαφημιστική καμπάνια  με τον τίτλο «Πεινάσαμε;» εμπνευσμένο από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και απευθύνεται σε όσους ζουν και κινούνται στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.