6)Το Ελαιόλαδο Sparta Gold χορηγός στο ελληνικό περίπτερο της London Design Biennale 

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ, και το brand Sparta Gold, το οποίο εξάγεται σε πάνω από 35 χώρες, είναι χορηγοί του ελληνικού περιπτέρου της Έκθεσης Design Biennale του Λονδίνου, η οποία λαμβάνει χώρα από 1 έως 27 Ιουνίου 2021, στο Somerset House. 

Στο ελληνικό περίπτερο εκτίθεται το έργο “Together”, ένα σκηνικό από Ελληνικό ελαιώνα, το οποίο ανακαλύπτει τη σχέση μας με τη φύση και ταυτόχρονα αναδεικνύει ιδανικά τη σύνδεση με το προϊόν Sparta Gold. Ο καλλιτέχνης – Πρίγκιπας Νικόλαος – παρουσιάζει τον θησαυρό της ελληνικής γης που είναι η ελιά, η οποία καλλιεργείται και μας δίνει τον καρπό της από την αρχαιότητα έως και 2.500 χρόνια πριν έως σήμερα με τον ίδιο τρόπο. Πρόκειται για ένα σκηνικό που μας μεταφέρει, με εικόνα και ήχο, στην ελληνική φύση, η οποία συνδέει το παρελθόν και τις ρίζες μας με το παρόν και το μέλλον μας. 

Η London Design Biennale, την οποία στηρίζει το Ελαιόλαδο Sparta Gold, είναι από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο τομέα του design, καθώς προωθεί τις διεθνείς συνεργασίες και το ρόλο του design σε παγκόσμιο επίπεδο.