6)Tzimas Cosmetics: Τα ελληνικά καλλυντικά που βασίζονται σε φυσικά συστατικά και στην ολιστική θεώρηση για τη φροντίδα του δέρματος

Η Tzimas Cosmetics δημιουργήθηκε το 1957 από τον Ιωάννη Τζίμα. Η γκάμα προϊόντων της καλύπτει τις ανάγκες του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ενυδάτωσης, καθαρισμού, φρεσκαρίσματος, αντιγήρανσης, ανάπλασης, σύσφιξης, περιποίησης σιλουέτας και αντηλιακής προστασίας. Παράλληλα διαθέτει μία σειρά αρωμάτων καθώς και προϊόντων ευεξίας και αρωματοθεραπείας,  που αποτελείται από αιθέρια, φυτικά και αρωματικά έλαια.

Εκπρόσωπος της εταιρείας μάς μίλησε τα μελλοντικά της σχέδια:

“Δουλεύουμε διαρκώς πάνω στην αναβάθμιση και η εξέλιξη των προϊόντων μας προκειμένου να διευρύνουμε τις δράσεις τους και να γίνονται όλο και πιο ελκυστικά ως προς την υφή και την αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα. Κάποια προϊόντα μας εκσυγχρονίζονται ήδη σύμφωνα με τις ανάγκες και τη ζωή όπως έχει εξελιχθεί με την covid και, κατόπιν, την metacovid εποχή. Για παράδειγμα  ενισχύονται με παράγοντες που συμβάλλουν στη θωράκιση από το blue light που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές. Παράλληλα, στρεφόμαστε ολοένα και περισσότερο στη χρήση φυσικών συστατικών που προκύπτουν από βιώσιμες πηγές με το δυνατόν  χαμηλότερη όχληση προς το περιβάλλον (αειφορία). Θέλουμε επίσης να αναπτύξουμε νέα προϊόντα για την ανδρική περιποίηση, καθώς και μία σειρά από καλλυντικά στοχευμένα στο νεανικό δέρμα.Τέλος, το φθινόπωρο δρομολογούμε την παραγωγή ενός νέου καινοτόμου προϊόντος για την βραδινή περιποίηση, που βασίζει τη σύνθεσή του στην τελευταία λέξη της Κοσμετολογίας”

Πρόσφατα, η Tzimas Cosmetics λάνσαρε δύο νέα σετ περιποίησης σώματος:

“Ενισχύοντας την πάγια πεποίθησή μας για πολυδραστικά προϊόντα και έχοντας μία ολιστική θεώρηση για την περιποίηση του δέρματος, λανσάραμε μόλις πριν λίγες ημέρες δύο νέα σετ σιλουέτας. Το καθένα από αυτά βρίσκεται μέσα σε ένα carry all, cotton πουγκί και αποτελείται από

  • δύο προϊόντα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας που εφαρμόζονται συνδυαστικά για μέγιστα αποτελέσματα, 

 

  • μία φυσική λούφα Καλύμνου που ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία 

 

  • ένα βιβλίο με 25 πρωτότυπες, απολαυστικές συνταγές που ομορφαίνουν τη σιλουέτα και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Tzimas Cosmetics με την i Cook to Heal”.


Ποιο είναι το best seller προϊόν;

Τα προϊόντα αντιγήρανσης προσώπου με βάση το Υαλουρονικό καθώς και η σειρά με τα προϊόντα περιποίησης σιλουέτας για το σώμα είναι αυτά που απολαμβάνουν σήμερα την μεγαλύτερη προτίμηση του κοινού μας.

Ποια είναι η καινοτομία που συνοδεύει τα προϊόντα σας; Υπάρχει κάποιο καινοτόμο συστατικό που κάνει τη διαφορά;

Η καινοτομία τους έγκειται στην πρωτότυπη, πολυδραστική σύνθεσή τους.

Σε κάθε προϊόν, ανάλογα της δράσης που στοχεύει, πάντα υπάρχει κάποιο καινοτόμο συστατικό ή ένας επιτυχημένος συνδυασμός συστατικών που κάνει τη διαφορά. Δεν είναι πάντα μόνο ένα το συστατικό πάνω στο οποίο βασίζεται η σύνθεση των προϊόντων μας.

Ποιά είναι τα πλάνα σας για την επέκταση της παρουσίας σας στην Ελλάδα;

Εξετάζουμε διάφορα σενάρια. Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε πάντα σταθερά βήματα ακόμη κι αν μερικές φορές είναι πιο μικρά. 

Τα προϊόντα της Tzimas Cosmetics προς το παρόν είναι διαθέσιμα στο e-shop www.tzimas-cosmetics.gr, στα δύο φυσικά καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 83 & Εδέσσης 2 και σε ένα πολύ περιορισμένο δίκτυο συνεργατών σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας. Παράλληλα διαθέτει και μία επαγγελματική σειρά προϊόντων που διατίθεται μέσω ινστιτούτων αισθητικής και κέντρων spa και ευεξίας.