9)Η M·A·C παρουσιάζει τη νέα The Disney Cruella Collection

 

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας της Disney, “Cruella”, στις 3 Ιουνίου, η M·A·C παρουσιάζει τη νέα  “The Disney Cruella Collection”, μια συλλογή που  αντλεί έμπνευση από την πρωταγωνίστρια Cruella de Vil.

Αυτή η συλλεκτική συλλογή για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο γιορτάζει την  άνοδο της σύγχρονης «κακιάς στην ατιμία», μέσα  από τη νέα ταινία δράσης.

Η Cruella αντιπροσωπεύει τους επαναστάτες, τους  απόκληρους, αυτούς που ήταν πάντα – και εξακολουθούν να είναι – οι πραγματικοί αντιήρωες. 

Αντλώντας έμπνευση από τις αποχρώσεις και τα  προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τη  δημιουργία της εμφάνισης της Cruella στη μεγάλη οθόνη, αυτή η συλλογή από Punk Rock κόκκινες και πολυτελείς μεταλλικές  αποχρώσεις, είναι εμπνευσμένη από την  εμβληματική εμφάνιση της Cruella.

“Βιώνοντας μια μεγάλη τάση αναπαράστασης όσων στιγμάτισαν την  υποκουλτούρα των προηγούμενων δεκαετιών, με  αυτή τη συλλογή η M·A. C επιστρέφει σε ένα diy στυλ. Μεταμορφώνεται σε ένα μοχθηρό brand”,  εξηγεί ο Makeup Artist της M·A· C, Terry Barber.