6)Νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Aria Hotels στην Πελοπόννησο

Η αλυσίδα Boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels προσθέτει στο δυναμικό της έναν ακόμα χώρο στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης. Η εταιρεία προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό της το Cape Kitries, ένα συγκρότημα τριών κατοικιών με  θέα στη θάλασσα. Το νέο συγκρότημά  βρίσκεται στο ψαροχώρι των Κιτριών, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. 

Το κατάλυμα εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει ιδιωτική παραλία. Αποτελείται από  τρία πολυτελή και ανεξάρτητα διαμερίσματα, με θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και πλήρως αυτόνομα και κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Διαθέτουν όλα ιδιωτικές βεράντες και είναι πλήρως εξοπλισμένα μεκεντρική μονάδα αθόρυβου κλιματισμού και ελεύθερη πρόσβαση στο internet. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πισίνα του συγκροτήματος.

Το ψαροχώρι των Κιτριών απέχει 12χλμ από την Καλαμάτα και ενδείκνυται για τη φιλοξενία οικογενειών. Το ταξίδι από την Αθήνα με το αυτοκίνητο διαρκεί λιγότερο από 2:30 ώρες, ενώ το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας απέχει μόνο 25 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ariahotels.gr