10)Οι πιο καλοντυμένες royals που μας εμπνέουν με τις εμφανίσεις τους

Ακολουθήσαμε τους πιο stylish royal λογαριασμούς στο Instagram και πήραμε ιδέες.

 Lady Kitty Spencer @kitty.spencer

Είναι κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Earl Charles Spencer και του πρώην μοντέλου, Victoria Lockwood. Κρίνοντας από το λογαριασμό της στο Instagram, με τους πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθους, καταλαβαίνουμε ότι έχει κληρονομήσει τη μεγάλη αγάπη της θείας της για τη μόδα. 

Αδελφές Manners 

Γνωστές και ως Kardashians της Μεγάλης Βρετανίας, κόρες του 11ου Δούκα και της Δούκισσας του Ράτλαντ, David και Emma Manners ξεχωρίζουν για το στυλ τους. Η μεγαλύτερη, Violet Manners,  έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους Dolce&Gabbana. Η δεύτερη από τις αδελφές Manners, Alice, εργάζεται ως μοντέλο και στιλίστρια. Η μικρότερη, Eliza, εργάζεται ως interior designer. 

Violet
Alice
Eliza

Lady Amelia Windsor @amelwindsor

Η Lady Amelia είναι η εγγονή του Δούκα του Κεντ, ο οποίος είναι ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ. Έχει συνεργαστεί με οίκους όπως Dolce & Gabbana, Chanel, Azzedine Alaia και έχει εργαστεί ως fashion editor στο Tatler. 

Πριγκίπισσα Talita Natasha von Fürstenberg @tvf

Είναι εγγονή της Diane von Fürstenberg και έχει ήδη λανσάρει τη δική της σειρά νεανικών ρούχων TVF, ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο.

Μαρία-Ολυμπία @olympiagreece

Κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, η Μαρία-Ολυμπία απασχολεί συχνά τη δημοσιότητα για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.  Εχει ποζάρει ως μοντέλο για πολλά περιοδικά, σε καμπάνιες κι editorials και έχει περπατήσει στο show των Dolce&Gabbana. Έχει περισσότερους από 200.000 followers στο Instagram.