13)Το scarletbeauty.gr αποκτά το δικό του φυσικό κατάστημα

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του μοναδικού ελληνικού eshop καλλυντικών που διαθέτει επώνυμα και premium brands ομορφιάς ήρθε η στιγμή, το scarletbeauty.gr να αποκτήσει το δικό του φυσικό χώρο!
Το ολοκαίνουριο κατάστημα του Scarlet Beauty στο Χαλάνδρι είναι γεγονός! Καλωσορίζει και υποδέχεται μια νέα μοναδική εμπειρία αγορών και προσφορών για τους καταναλωτές που αναζητούν αυθεντικά και διάσημα brands καλλυντικών, σε ένα υπερσύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον.
Στο Scarlet Beauty στο Χαλάνδρι είναι διαθέσιμα σε αποκλειστικές προσφορές οι κορυφαίες μάρκες καλλυντικών επιλεκτικής διανομής όπως Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown κ.α.
Επίσης, διαθέσιμα μόνο στο Scarlet Beauty, θα βρείτε exclusive brands αρωμάτων, όπως TOUS, Shakira, Benetton, Mandarina Duck, Laura Biagiotti, Anne Moller, Emanuel Ungaro κ.α.

“Δέσμευσή μας αποτελεί το γεγονός πως κάθε δράση του Scarlet Beauty, χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας, συνέπειας και εξυπηρέτησης προσφέροντας ομορφιά για όλους, σε πραγματικά μοναδικές τιμές!”, δήλωσε η Χρυσάνθη Ντάφλα-Σαράντη, Marketing Manager scarletbeauty.gr.