8)Ένας χρόνος λειτουργίας του e-shop www.kafekopteialoumidi.gr

 

 

Το Μάρτιο του 2020  τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχώρησαν  σε μια καινοτόμα δράση για το ελληνικό επιχειρείν του καφέ, λανσάροντας το δικό τους e-shop, με αξιόλογα αποτελέσματα. Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν τον ελληνικό καφέ να κυριαρχεί στις προτιμήσεις των πελατών και να κρατά την ηγετική θέση του στην κατανάλωση καφέ στο σπίτι. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 380.000 επισκέψεις καταναλωτών και έχουν διεκπεραιωθεί πάνω από 13.000 παραγγελίες πανελλαδικά.

Η  πανδημία του  COVID-19 έθεσε περιορισμούς στη φυσική παρουσία των πελατών στα καταστήματα του λιανεμπορίου. Η κατάσταση αυτή οδήγησε στην αναζήτηση εναλλακτικών καναλιών προς τους καταναλωτές, για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άριστη ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος που παραδίδεται στον καταναλωτή, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, επιδιώκοντας μεγαλύτερη προσιτότητα προς τον πελάτη διεύρυναν το δίκτυο πωλήσεών τους.