6)Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος- Η Δέλτα γιορτάζει αναδεικνύοντας τις αξίες του γάλακτος

Την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (1η Ιουνίου) γιορτάζει φέτος η Δέλτα με μια διπλή δράση – προσφορά στα παιδιά. Στηρίζει τον Οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού καλύπτοντας πανελλαδικά τις ανάγκες σε γάλα για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 10 Σπίτια του Οργανισμού για διάστημα 3 μηνών, ενώ παράλληλα  προσφέρει σε 500 παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν διαδικτυακά την παράσταση «Ο μικρός Πρίγκιπας» με τον Θανάση Τσαλταμπάση, στο πλαίσιο ενός μεγάλου διαγωνισμού.

Επιπλέον, σε μια ειδική παράσταση  για τα παιδιά των εργαζόμενων και συνεργατών της, φιλοξενεί και περισσότερα από 400 παιδιά από τα σπίτια του Οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και το Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων, καθώς και από 9 φορείς που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Με τη φετινή – διπλή δράση της, που συνδυάζεται με  ειδικές προσφορές στους καταναλωτές για προϊόντα γάλακτος η Δέλτα συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος που καθιερώθηκε από την Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ το 2001, προκειμένου να καταδείξει την τεράστια αξία του γάλακτος στην υγεία και την ανάπτυξη των ανθρώπων.

Περισσότερα στοιχεία για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και τις δράσεις της Δέλταμπορείτε να βρείτε εδώ.