6)Χρυσά αστέρια για 5 προϊόντα Δωδώνη στα Superior Taste Awards

 

 

Πέντε νέες σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο απέσπασε και τη φετινή χρονιά η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards  2021 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

Τα προϊόντα Δωδώνη που έλαβαν την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών είναι το  Στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη με 2% λιπαρά, καθώς και η παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη.

Με δύο χρυσά αστέρια βραβεύτηκαν η Βαρελίσια Φέτα Δωδώνη Π.Ο.Π 4μηνης ωρίμανσης, το στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη χωρίς λακτόζη και το τυρί Δωδώνη ελαφρύ με λιγότερα λιπαρά.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων Δωδώνη και η μοναδική τους γεύση είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της προσήλωσης μας όλα αυτά τα χρόνια, στο να αποτελούμε πρεσβευτές της αυθεντικής ελληνικής γεύσης στην χώρα μας αλλά και σε όλον τον κόσμο, μεταφέροντας σε κάθε σπίτι και σε κάθε τραπέζι την Γεύση του Καλού και αξίες όπως η παράδοση, η αυθεντικότητα, η γνησιότητα, το μεράκι και η υπευθυνότητα.»