6)Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή: “Μπες στον κύκλο” Roadshow

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή, με αφορμή τη νέα καινοτόμα και ανακυκλώσιμη συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της, μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος της αλλαγής για την προστασία του πλανήτη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακυκλώσουμε εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια μας στο σούπερ μάρκετ και μας προσφέρει ξεχωριστά προνόμια.

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του ευαισθησίας, το Κορπή μας καλεί να συμμετέχουμε στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow σε συνεργασία με τη διεθνή ΜΚΟ Keep Sea Blue και την πρωτοβουλία Zero Hero, να ανακυκλώσουμε πλαστικά μπουκάλια, να τους δώσουμε μια νέα ζωή συμβάλλοντας στη ροή της κυκλικής οικονομίας.

 Το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow είναι μια κινητή μονάδα ανακύκλωσης που δημιούργησε το Κορπή για να «ταξιδέψει» τον Ιούνιο και τον Ιούλιο σε πέντε μεγάλα σούπερ μάρκετ της Αττικής και να παραμείνει σε καθένα από αυτά για μία εβδομάδα. Το Roadshow ξεκινά από τις 10 Ιουνίου 2021 στο ΑΒ Βασιλόπουλος Εθνικής (20o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας).