12)Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία των προϊόντων Dyson στην Ελλάδα

abignell

Από τον Μάιο 2021 η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ  ανέλαβε την αντιπροσωπεία των προϊόντων Dyson στην Ελλάδα.

Η Dyson είναι μία κορυφαία εταιρία τεχνολογίας που διακρίνεται για την συνεχή έρευνα, την πρωτοπορία και την συνεχή ανάπτυξη. Τα προϊόντα Dyson κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία, την πρωτοπορία, την αισθητική και την εξασφάλιση της μοναδικής εμπειρίας χρήσης. Τα προϊόντα Dyson καλύπτουν τρεις (3) προϊοντικές κατηγορίες:

Floor Care – Επαναφορτιζόμενες σκούπες stick: Το ισχυρό μοτέρ Hyperdymium™ περιστρέφεται έως και 125.000 φορές το λεπτό (rpm) παράγοντας διπλάσια ισχύ απορρόφησης από κάθε άλλη φορητή σκούπα.

Environmental Care – Καθαριστές Αέρα, Ανεμιστήρες, Θερμαντικά: Εκτός από τον γνωστό πλέον ανεμιστήρα χωρίς πτερύγια, τα προϊόντα καθαρισμού αέρα της Dyson διαθέτουν φίλτρα Hepa και ενεργού άνθρακα καθαρίζοντας τον αέρα του δωματίου από τα βλαβερά εξαιρετικά λεπτά σωματίδια όπως τα αλλεργιογόνα και τους ρύπους.

Personal Care – Περιποίηση Μαλλιών: Η Dyson δημιούργησε συσκευές περιποίησης μαλλιών που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών και δημιουργούν το επιθυμητό styling χωρίς υπερβολική θερμότητα.