12)Η Mattel λανσάρει την πρώτη συλλογή με κούκλες από ανακυκλωμένο ocean-bound πλαστικό

Η Mattel, συνεπής στη δέσμευσή της  για χρήση 100% ανακυκλωμένων, ανακυκλώσιμων ή πλαστικών βιολογικών υλικών στα προϊόντα και στις συσκευασίες τους έως το 2030, παρουσιάζει την πρώτη σειρά με κούκλες Barbie Loves the Ocean από ανακυκλωμένο ocean-bound πλαστικό.

«Αυτή η σειρά Barbie αποτελεί μια ακόμη προσθήκη στο portfolio των προϊόντων που προάγουν την περιβαλλοντική συνείδηση ​​των καταναλωτών και εστιάζουν σ’ αυτήν. Στη Mattel, η δέσμευσή μας είναι να ενδυναμώσουμε την επόμενη γενιά ώστε να εξερευνήσει τη μαγεία της παιδικής ηλικίας και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της. Παίρνουμε αυτήν την ευθύνη σοβαρά και συνεχίζουμε τον ρόλο μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μπορούν να κληρονομήσουν έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες.», δήλωσε ο Richard Dickson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mattel.

Η Mattel πάντα γνώριζε πως μια μικρή κούκλα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Barbie παραμένει αφοσιωμένη στον ρόλο της για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα παιδιά εστιάζοντας στη διαφορετικότητα, την ένταξη, την ισότητα και τώρα, τη βιωσιμότητα.