15)It’s NETFLIX O’clock

Με νέες, ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες μπήκε ο Ιούνιος στο Netflix.

Αν σας αρέσουν τα παραμύθια…

και τα love stories τότε υπάρχει κάτι καινούργιο για σας: “Γράμματα στην Ιουλιέτα”, μια κομεντί με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ.

Μια Αμερικανίδα από τη Βερόνα οδηγείται σε μία ερωτική αναζήτηση, όταν απαντά σε ένα γράμμα που απευθύνεται στην τραγική ηρωίδα του Σαίξπηρ, την Ιουλιέτα. Ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό, ρομαντικό καλοκαιρινό βράδυ.

«Καρναβάλι» ή αλλιώς πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Φαντάσου να είσαι μια σύγχρονη influencer και στο ψηφιακό σου σύμπαν να γίνεσαι θεατής ενός viral video που δείχνει τον σύντροφό σου να σε απατά… Δεν ξέρω τι θα έκανες εσύ, πάντως η Νίνα (Ζοβάνα Κορντέιρο) αποφάσισε να ταξιδέψει στο Σαλβαδόρ για το καρναβάλι μαζί με τις τρεις κολλητές της. Μία αισθηματική κομεντί που έχει δύο στόχους: Να σε κάνει να γελάσεις και να πάρεις ιδέες…

Interstellar, για δράση και περιπέτεια πέρα από τα συνηθισμένα

Πρόκειται για μία ταινία που αξίζει να δεις για τρεις κυρίως λόγους: θα σε συγκινήσει, θα απολαύσεις τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών (Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσαστέιν) και τα ψηφιακά εφέ. Με την ανθρωπότητα να οδεύει προς την εξαφάνιση, μία ομάδα αστροναυτών ταξιδεύει στο διάστημα. Ο στόχος τους; Να αναζητήσουν έναν άλλο, κατοικήσιμο πλανήτη.

Sailor Moon: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έφερε μαζί του και κάποιες παιδικές αναμνήσεις. Το anime που αγαπήθηκε στη δεκαετία του ’90 επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες. Στην ταινία Pretty Guardian Sailor Moon Eternal  βλέπουμε μια σκοτεινή δύναμη να σκεπάζει τη Γη ύστερα από μια ολική έκλειψη ηλίου. Τότε οι διασκορπισμένες Φύλακες Σέιλορ πρέπει να ενωθούν ξανά για να φέρουν το φως πίσω στον κόσμο.