16)Το Carrousel και η αγάπη που έρχεται και πάει…

Το “Carrousel στριφογυρνάει και μαζί  με την αγάπη που όλο έρχεται και πάει, μας φέρνει και το καινούριο τραγούδι  του Στάθη Δρογώση, σε μουσική του ίδιου και σε στίχους της νέας στιχουργού Μαρίτας Αλημίση.

Μαζί με την κόρη του Ανδριάνα τραγουδάνε για την παιδική μας ηλικία, για τα λούνα παρκ, για τα μπαλόνια που μας έφυγαν από τα χέρια και ανέβηκαν στα αστέρια για τα μήλα σε ξυλάκι, για τις καραμέλες τσάρλεστον και μας καλούν όλους να επιστέψουμε εκεί στα παιδικά καρουζέλ που στριφογυρίζουν όπως η ζωή μας.

Και σε κάθε στροφή τρομάζουμε αλλά τα καταφέρνουμε έχοντας τους αγαπημένους μας δίπλα μας. Και σε κάθε στροφή βρίσκουμε και άλλους.

Το Carrousel μιλάει για την αγάπη που όλο έρχεται και πάει και ορίζει τη ζωή μας. Το Carrousel είναι ο προπομπός του καινούριου δίσκου που ετοιμάζει ο τραγουδοποιός και που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Minos EMI / Universal. Ακούστε το: https://youtu.be/DWZ6ijNo29s.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://StathisDrogosisAndrianaDrogosi.lnk.to/CarrouselPR