13)Το Neomat ανανεώνεται και έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι όταν βάζεις πλυντήριο!

Το Neomat Aromatherapy επιστρέφει ανανεωμένο σε νέα, μοντέρνα συσκευασία και με δύο ενισχυμένα αρώματα.

Το εξωτικό άρωμα Μαλαισιανής Ορχιδέας συνδυάζεται με το φυσικό έλαιο Macadamia, ενώ το γλυκό άρωμα του Λωτού ενδυναμώνεται με την αιθέρια αίσθηση από έλαιο Αμυγδάλου, για να χαρίσει στα ρούχα υπέροχο άρωμα που διαρκεί ακόμα περισσότερο! Το Neomat προσφέρει την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στη μπουγάδα σου επιτυγχάνοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα, αλλά και οικονομία. Γιατί όταν πρόκειται για πλύσιμο ρούχων, το Neomat σκέφτεται έξυπνα!

Τόσο έξυπνα, που κάνει τη μπουγάδα «παιχνιδάκι», παρέα με τον αγαπημένο μας Γιάννη Τσιμιτσέλη! Το νέο online παιχνίδι «Η Έξυπνη Μπουγάδα» προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και αμέτρητα δώρα σε όσους καταφέρουν να «λερώσουν» τον Γιάννη. Τα όπλα; Τέσσερις λεκέδες. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος; Το Neomat, που βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο!

Αν δέχεσαι την πρόκληση του Neomat, επισκέψου το www.exipnimpougada.gr, λέρωσε τον Γιάννη και μπες στον διαγωνισμό, για να διεκδικήσεις ένα XXL πλυντήριο, ένα ποδήλατο και άλλα Neomat δώρα!