4)TÜV AUSTRIA Academy – Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στο ιδιαίτερο πρόγραμμα «Εφαρμογή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τα Ξενοδοχεία»!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στο ιδιαίτερο πρόγραμμα  που ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα η TÜV AUSTRIA Academy!

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εφαρμογή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τα Ξενοδοχεία» απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις φιλοξενίας της χώρας μας, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την εκπαίδευση όλων των στελεχών τους και την επανεκκίνηση του τουρισμού. Το πρόγραμμα βασίζεται στο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό του Υπουργείου Τουρισμού, με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ.

Μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί 4 τμήματα, με τη συμμετοχή 100 περίπου στελεχών από τον κλάδο της φιλοξενίας, και αναμένεται να υλοποιηθούν τουλάχιστον 2 ακόμη τμήματα!

Η TÜV AUSTRIA Academy στηρίζει τον τουρισμό που αποτελεί την βαριά βιομηχανία της χώρας και η ανάπτυξή του είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών στους επισκέπτες. Στις μέρες μας η προστασία και ασφάλεια της υγείας των πελατών και των εργαζόμενων στον κλάδο αποτελεί πλέον σημαντικό παράγοντα της βιωσιμότητάς του.

Στο παραπάνω πλαίσιο, η εταιρία ανακοίνωσε μια νέα σειρά εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τον κλάδο της φιλοξενίας, που μπορείτε να βρείτε εδώ ➡️ https://www.tuvaustria.academy/category_id=44