15)Βιβλία που περιμέναμε… σε παρουσιάσεις που θα απολαύσουμε!

Συνεχίζοντας τις πετυχημένες εκδηλώσεις, τα Public μας προσφέρουν άλλες  τρεις ενδιαφέρουσες διαδικτυακές παρουσιάσεις αυτή την εβδομάδα.


«Μυθιστόρημα με κλειδί», Χρήστος Μαρκογιαννάκης (Εκδόσεις Μίνωας)
Τρίτη 8/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

 

Το Public και οι εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν, την Τρίτη 8/6 στις 19:00, στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Χρήστου Μαρκογιαννάκη «Μυθιστόρημα με κλειδί». Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και φωτογράφος Νίκος Αλιάγας και η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη, ενώ η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

 

«Σικελικό ειδύλλιο», Σώτη Τριανταφύλλου (Εκδόσεις Πατάκη)
Τετάρτη 9/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public φιλοξενεί την Σώτη Τριανταφύλλου για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Σικελικό ειδύλλιο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, την Τετάρτη 9/6 και ώρα 19.00 στη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή.

 

«Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», Λάκης Λαζόπουλος (Εκδόσεις Διόπτρα)
Παρασκευή 11/6 και ώρα 20:00 | @Public FB

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος με το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», θα μας ταξιδέψει στις αναμνήσεις μιας ζωής την Παρασκευή 11/6 στις 20.00. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.