2)O άντρας ο σωστός

Το ξέρουμε…  δεν θες πολλά, προτιμάς λίγα και καλά. Θέλεις όμως να είσαι περιποιημένος και στις διακοπές. Με τις κινήσεις ματ που ακολουθούν μπορείς να το καταφέρεις.

Back to basics

Βήμα 1ο —> Ξυριστική μηχανή προσώπου

Θα σου φανεί σίγουρα απαραίτητη εκτός κι αν θες να χτίσεις το λουκ “Ναυαγός”. Δεν σου το συνιστούμε όμως γιατί με τα 40άρια θα λιώσεις!

Δώσε βάση!

Η καλή ξυριστική μηχανή πρέπει να πληροί ορισμένα standards: Να λειτουργεί και χωρίς καλώδιο για να σε εξυπηρετήσει στις διακοπές σου, να ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου σου και να καθαρίζεται εύκολα. Επίσης, η εργονομική λαβή είναι καθοριστική για το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ρίξτε μια ματιά…

Η ξυριστική μηχανή Philips Series 1000 προσφέρει εύκολο και άνετο ξύρισμα σε προσιτή τιμή, με αυτοακονιζόμενες λεπίδες PowerCut και πλήρως πλενόμενα μέρη. Οι κεφαλές 4D Flex ακολουθούν το περίγραμμα του προσώπου σας, εξασφαλίζοντας βαθύ ξύρισμα. Δείτε όλη την σειρά εδώ.

 

Philips S1231/41 Shaver Series 1000 Ξυριστική Μηχανή

Η Valera X-CUT ξυριστική – κουρευτική μηχανή για γένια και μούσια με γρήγορο χρόνο φόρτισης, έχει ισχυρό μοτέρ και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ιδανική ακόμα και για τις πολύ κοντές τρίχες 0,5 mm.

Valera X-CUT Ξυριστική – Κουρευτική Μηχανή

Η ξυριστική μηχανή προσώπου Philips S5420/06 AquaTouch με σύστημα λεπίδων MultiPrecision με στρογγυλεμένες κεφαλές για να γλιστράει ομαλά πάνω στο δέρμα, ενώ έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη προστασία.

Δείτε όλες τις ξυριστικές μηχανές εδώ.

Βήμα 2ο —> Εξασφάλισε day 1 το γένι των 3 ημερών…

Το γένι των 3 ημερών σου δίνει το λουκ “περιποιημένος αλήτης”, είσαι δηλαδή επιμελώς ατημέλητος και γοητεύεις…

Did you know?

To στιλ που αρέσει τόσο το έφερε στην Ευρώπη με δόξα και τιμή ο Τζορτζ Μάικλ. Πέτυχε μια εικόνα ανέμελη την ίδια στιγμή που παρέπεμπε σε επαναστάτη. Σήμερα κάποιοι άξιοι εκπρόσωποί του είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Υπάρχουν ντοκουμέντα!

Δεν είναι μόνο αυτά που λέγονται σε παρέες γυναικών για τους… ελαφρώς αξύριστους άντρες. Το 2008 οι ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου της  Northumbria μελέτησαν τον αντίκτυπο της τριχοφυΐας του προσώπου στην αντίληψη του γυναικείου φύλου για τη σεξουαλική έλξη και την ωριμότητα. Το συμπέρασμα ήταν ότι οι άντρες που έχουν κοντό μούσι είναι πιο ελκυστικοί, πιο γοητευτικοί και πιο κατάλληλοι για σχέση.

Για να το πετύχεις χρειάζεσαι το κατάλληλο τρίμερ.

Ρίξτε μια ματιά…

Philips BT3206/14 Beardtrimmer Series 3000: Αυτό το τρίμερ της Philips με το επαναστατικό σύστημα Lift & Trim ανασηκώνει και αιχμαλωτίζει περισσότερες μικρές τρίχες για αποτελεσματικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο τριμάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε γένια 3 ημερών, κοντό ή μακρύ μούσι, όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Philips BT3206/14 Beardtrimmer Series 3000 Κοπτική Μηχανή

To WAHL Groomsman Pro είναι ένα εξαιρετικό τρίμερ για εύκολη και γρήγορη περιποίηση  ακριβείας. Με 4 μοναδικές κεφαλές και ακόμα περισσότερα εξαρτήματα, αποτελεί ένα πλήρες σετ που θα σε ικανοποιήσει σε μέγιστο βαθμό.

WAHL Groomsman Pro Επαγγελματικής Χρήσης Κοπτική Μηχανή

Η κοπτική μηχανή Braun BT 5042, με ενσύρματη και ασύρματη λειτουργία και 39 ρυθμίσεις μήκους κοπής. Διαθέτει ανθεκτικές λεπίδες και αισθητήρα AutoSensing.

Braun BT 5042 Kοπτική Mηχανή

Δείτε όλες τις κοπτικές μηχανές εδώ.

All in 1

Το καλύτερο για το τέλος! Φανταστείτε με μία συσκευή να τα κάνετε όλα σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Κυκλοφορούν στην αγορά συσκευές που μπορείς να τις χρησιμοποιείς και ενώ κάνεις ντους. Αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να έχει το τρίμερ που θα επιλέξεις είναι: ικανοποιητικός χρόνος λειτουργίας για να μη χρειάζεται συνέχεια φόρτιση, να έχει ασύρματη χρήση και φυσικά αντιολισθητική λαβή.

Ρίξτε μια ματιά…

Το Philips MG7745/15 Series 7000 Multigroomer με την τεχνολογία DualCut και λεπίδες τόσο κοφτερές όσο την πρώτη ημέρα, μετά από 5 χρόνια χρήσης.

Philips MG7745/15 Series 7000 Multigroomer

Το Braun MGK 3045 είναι η απόλυτη ανδρική μηχανή που καταφέρνει εύκολα 7 διαφορετικά στυλ, με 7-in-1 εξαρτήματα, ασύρματη χρήση και πλενόμενες κεφαλές.

Braun MGK 3045 Σετ Ανδρικής Περιποίησης

Δείτε όλα τα σετ αντρικής περιποίησης εδώ.