4)”Απ’ τα Περιβόλια του Βεζύρογλου”: Νέοι retail κωδικοί

Τέσσερις νέοι κωδικοί προστέθηκαν στη γκάμα των τυποποιημένων προϊόντων της εταιρίας ΑΝΤ. ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ.
Πρόκειται για νέες σαλάτες (Super Mix/ Valeriana Mix/ Τραγανή/ Ιταλική), οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν το υπάρχον κωδικολόγιο λιανικής που απαριθμεί 11 συνολικά κωδικούς. Η γκάμα αποτελείται από προϊόντα αποκλειστικά baby φύλλων, στην καλλιέργεια των οποίων, η εταιρία είναι πρωτοπόρος (2006) αλλά και leader στην ελληνική αγορά με μερίδιο 62% (2020).
Παράλληλα με τη νέα γκάμα, έχει γίνει επανασχεδιασμός των συσκευασιών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν στα ράφια τις υπάρχουσες, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Η εταιρία ΑΝΤ. ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ είναι από τις ελάχιστες κάθετες μονάδες τροφίμων στην Ελλάδα στον χώρο των φρέσκων σαλατών, αφού εκτός από το ιδιόκτητο αγρόκτημα 800 στρ. που διατηρεί στον Σχοινά Ημαθίας, διαθέτει επίσης και ολοκληρωμένη μονάδα τυποποίησης. Τα προϊόντα “Απ΄τα Περιβόλια Βεζύρογλου” διανέμονται πανελλαδικά στις μεγάλες αλυσίδες S/M μέσω κεντρικών συμφωνιών, αλλά και στη μικρή λιανική μέσω των κεντρικών λαχαναγορών της Ελλάδας, σε συσκευασίες retail αλλά και σε συσευασίες του 1Kg (FOOD SERVICE).