13)Το Athens Coffee Festival επανέρχεται 25-27 Σεπτεμβρίου 2021, με open air διάθεση!

Επαγγελματίες της καφεστίασης, home baristas και κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρίες καφέ, θα περάσουν τις «πύλες» του Athens Coffee Festival (25-27 Σεπτεμβρίου 2021, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων) για να δώσουν το σύνθημα της νέας φιλόδοξης εποχής για τον κλάδο.

Το 5ο Athens Coffee Festival, το κορυφαίο γεγονός για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ, του οποίου Μεγάλος Χορηγός είναι το NOYNOY BARISTA’S GOLD, επανέρχεται δυναμικά και με open air διάθεση από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2021, µε στόχο να θέσει τις βάσεις για την νέα εποχή στον κλάδο της Καφεστίασης και να συμβάλλει στη δυναμική εξέλιξη της κουλτούρας του καφέ στη χώρα µας.

Μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ, εταιρίες εξοπλισμού, προμηθευτές ροφημάτων, όλα τα διεθνούς φήμης brands, αλλά και ελληνικές εταιρίες θα είναι εκεί για ακόμα μία φορά για να συναντήσουν από κοντά όλους τους coffee masters του κλάδου αλλά και τους home baristas. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης.