6)Βίκος: Με τη μουσική των Mångata Projekt «ταξιδεύει» τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Ελλάδας

Μία νέα μουσική συνεργασία με τους γνωστούς dj΄s Mångata Projekt ολοκλήρωσε η Βίκος, χορηγώντας με το νερό της, τη μαγευτική συναυλία που πραγματοποίησαν στον Πόρο, με φόντο τα γαλάζια νερά του Σαρωνικού και το ερημικό νησάκι Μπούρτζι, με το μικρό κάστρο.

 Πρόκειται για τάση που τα τελευταία πέντε χρόνια διαμορφώνουν μουσικοί παραγωγοί και dj’s της ηλεκτρονικής μουσικής. Μέσω αυτής της δραστηριοποίησης, η Βίκος στοχεύει να αναδείξει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβάλλει τις ομορφιές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας κατ’ επέκταση και στην ανάπτυξη του τουρισμού.  

Η συνεργασία με τους γνωστούς dj΄s Mångata Projekt δεν είναι τυχαία. Η σουηδική λέξη Mångata σημαίνει «Ο φωτεινός δρόμος που δημιουργεί το φεγγάρι όταν αντανακλά στο νερό της θάλασσας», κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Βίκος, που μέσα από τα προϊόντα της, επιδιώκει να δημιουργήσει όμορφες μουσικές αναμνήσεις που θυμίζουν Ελλάδα και να δείξει τον «φωτεινό δρόμο» που θα ταξιδέψει το ελληνικό πνεύμα, σε όλο τον κόσμο.