4)Gerovital: Η πλούσια κληρονομιά της εγγύηση για ένα όμορφο μέλλον

Λεζάντα: Αλέξανδρος Δαβλέρης, CEO της Gerovital Hellas

O Αλέξανδρος Δαβλέρης, αν και προέρχεται από τον χώρο της βιομηχανικής παραγωγής, εισήλθε στον χώρο της ομορφιάς και σε μικρό χρονικό διάστημα σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει… Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε αναφέρεται στο όραμά του για την Gerovital αλλά και στα νέα beauty products της που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να μπείτε δυναμικά στον κόσμο της ομορφιάς;

Προέρχομαι από μία τελείως διαφορετική αγορά, αυτήν της βιομηχανικής παραγωγής όπου και συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι. Όμως, ο κλάδος της μόδας και της ομορφιάς πάντα μου προκαλούσε ενδιαφέρον, λόγω του τεράστιου μεγέθους, της διαφοροποίησης αλλά και της ατελείωτης ποικιλίας που υπάρχει εντός του ίδιου του κλάδου. Σκεφτείτε πως, μόνο στην αγορά προϊόντων skincare, γίνονται περίπου πωλήσεις αξίας 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως! Άλλωστε, ποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη της ομορφιάς;

 

Ποιο είναι το όραμά σας για την Gerovital;

Το όραμα μας είναι τα προϊόντα Gerovital να είναι η πρώτη επιλογή και να βρίσκονται σε κάθε σπίτι ομορφαίνοντας τον κόσμο.

 

Πείτε μας τρεις λόγους για τους οποίους αξίζει κάποιος να προτιμήσει τα προϊόντα ομορφιάς της Gerovital.

H Gerovital έχει μια πολύ πλούσια κληρονομιά, τη διάσημη γιατρό και πρώτη παγκοσμίως που ίδρυσε Ινστιτούτο Γεροντολογίας με πολλά σημαντικά βραβεία, την Ana Aslan. Οι άνθρωποι πίσω της είναι πραγματικά ειδικοί στην ομορφιά, δουλεύουν με υψηλής ποιότητας συστατικά και δοκιμάζουν τις φόρμουλες σε διεθνείς κλινικές, που επιβεβαιώνουν τα ζητούμενα αποτελέσματα. Η Gerovital είναι ξεχωριστή λόγω της ιστορίας, της ποιότητάς της και επειδή είναι ένα έντιμο brand, που κάνει αυτό που υπόσχεται.

 

Τι νέο να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον από την εταιρία;

Η εταιρία αναπτύσσει νέα προϊόντα ή εκσυγχρονίζει ορισμένα από αυτά κάθε χρόνο, διότι είναι σημαντικό να καινοτομούμε συνεχώς και να παρέχουμε τις νεότερες λύσεις στους καταναλωτές. Έτσι, κάθε χρόνο υπάρχουν 2-3 καινοτομίες στο χαρτοφυλάκιό μας. Τον τελευταίο καιρό, έχουμε νέα προϊόντα μακιγιάζ στη σειρά Gerovital Beauty, όπως νέα κραγιόν σε διάφορες αποχρώσεις, 6 μολύβια χειλιών, νέα foundations (χρώματα βάσης) και δύο primers. Τον Μάρτιο κυκλοφόρησε μια νέα επέκταση της σειράς H3 Evolution, η σειρά Perfect Look, με μια νέα φόρμουλα, η οποία συνδυάζει το 4D Υαλουρονικό οξύ και το φυσικό λάδι από άγριο τριαντάφυλλο, με άμεσο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και φωτεινότητας. Τον Ιούνιο ήρθε η αντηλιακή σειρά, η Gerovital Sun, η οποία εκσυγχρονίζεται με μια βελτιστοποιημένη φόρμουλα και έναν νέο σχεδιασμό. Για το φθινόπωρο υπάρχουν περισσότερες εκπλήξεις!

Ποιο είναι το προσωπικό σας μότο;

 Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν..!

 

Της Βένιας Αντωνίου