13)Reconnect: Η 1η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας ανατρέπει τα δεδομένα και συνδυάζει τεχνολογία με μόδα

«Το Reconnect, η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας δίπλα στην θάλασσα, σε λίγες ημέρες θα είναι γεγονός και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μια χρονιά.»
H Z Empire καινοτομεί και διοργανώνει μοναδικά fashion shows αλλάζοντας ότι ήδη γνωρίζαμε για τις επιδείξεις μόδας, στο πλαίσιο του Reconnect, της 1ης μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας που γίνεται στην Ελλάδα, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα.
Σε μια μοναδική τοποθεσία με φόντο το απέραντο γαλάζιο, με θέα στην
Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα υπέροχα νερά του Σαρωνικού Κόλπου, για τρεις
συνεχόμενες ημέρες θα διοργανώνονται μοναδικά fashion shows στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αχίλλειον Ribas.
Σχεδιαστές όπως Kathy Heyndels, Olga Karaververis, Passager, Christina Zafeiriou, τραγουδιστές όπως Vegas, DJs και MC όπως Hulk and Robin, Bruno, μακιγιάζ από γνωστές σχολές όπως Freddy Make Up Stage, κορυφαία μέσα, διακεκριμένοι καλεσμένοι όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από όλο τον κόσμο, δεν μπορούν παρά να δώσουν το παρών σε αυτό το ξεχωριστό event. Το Say Yes …to the Press είναι Χορηγός Επικοινωνίας.

Άνοιξε τις πόρτες του το ανακαινισμένο κατάστημά της Parabita στην οδό Ερμού

Στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού στον αριθμό #45 βρίσκεται το ανακαινισμένο κατάστημα Parabita το οποίο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, μετά από μια ριζική ανακατασκευή που πραγματοποιήθηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.
Το νέο ανακαινισμένο κατάστημα είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα μινιμαλιστικό με σύγχρονο σχεδιασμό & design. Ενσωματώνει και παρουσιάζει στους καταναλωτές μια αναβαθμισμένη phygital εμπειρία αγορών καθώς το κατάστημα διαθέτει εντυπωσιακή touch οθόνη για απευθείας online αγορές από το e-shop της Parabita καθώς και άλλες
digital τεχνολογίες που στοχεύουν στην διάδραση με τον επισκέπτη.

Η φθινοπωρινή συλλογή Dina by MI-RŌ βρίσκεται στο e-shop της Parabita

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου λανσαρίστηκε αποκλειστικά ONLINE στο e-shop της Parabita η νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Dina by MI-RŌ. Η FALL COLLECTION Dina by MI-RŌ, αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά capsule συλλογή μεταξύ των γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών MI-RŌ και του αγαπημένου γυναικείου brand DINA. Δείτε όλη τη συλλογή εδώhttps://www.parabita.com/gr/collections/dina-by-miro.html