11) Ωραία ιδέα! Το vita4you.gr στο Marketplace του e-shop Μασούτης!

To Marketplace του e-shop Μασούτης υποδέχτηκε ακόμα έναν σημαντικό συνεργάτη. Στην ενότητα «Οι συνεργάτες μας» προστέθηκε το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you.gr! Περισσότερες από 20.000 επιλογές προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα
ομορφιάς και υγείας και δημοφιλείς εταιρείες (Apivita, Frezyderm, Korres, Health Aid, Vichy, La Roche Posay, Solgar, Lamberts, Health Aid και πολλές άλλες), βρίσκονται πλέον στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μασούτης. Μέσα στο γνώριμο περιβάλλον αγορών του e-shop masoutis ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα σε μία συναλλαγή να κάνει ταυτόχρονα αγορές απευθείας από τους συνεργάτες, σε 45 πόλεις της Ελλάδας.

Το https://www.vita4you.gr/ είναι ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα, έχοντας ως αποστολή να προάγει την υγεία και την ευεξία μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προϊοντικών επιλογών,
εστιάζοντας πάντα στην αληθινή φροντίδα κάθε πελάτη. Μέσα από το Marketplace του e-shop Μασούτης γίνεται ακόμα πιο προσιτό στον καταναλωτή, μαζί με άλλα ποιοτικά καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε πρόσφατα στα Super Market Awards 2021 στην κατηγορία Ηλεκτρονική αγορά – Marketplace, για την ενότητα «Οι συνεργάτες μας» στο e-shop
masoutis. Μια σημαντική καινοτομία στις ηλεκτρονικές αγορές από την εταιρεία Μασούτης, που επιβραβεύτηκε από έναν πολύ σημαντικό φορέα.

Say Yes …and Get Impressed!

(ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ)

Το χρώμα των ματιών μας μπορεί να δώσει πληροφορίες για την υγεία μας που δεν γνωρίζαμε… Δείτε κάποιες από αυτές!

-Οι άνθρωποι με καστανά μάτια τα πηγαίνουν καλύτερα σε δραστηριότητες που χρειάζονται γρήγορα αντανακλαστικά! Ανταποκρίνονται καλύτερα σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως το μποξ. Από την άλλη, όσοι έχουν μπλε μάτια είναι καλύτεροι σε δραστηριότητες που απαιτούν πλήρη έλεγχο κινήσεων, όπως το μπόουλινγκ και το γκολφ.

-Σύμφωνα με μελέτη που αφορούσε σε γυναίκες κατά τον τοκετό, οι γυναίκες με καστανά μάτια βίωναν περισσότερο πόνο κατά τη διάρκεια του τοκετού, αλλά και στην αμέσως επόμενη περίοδο.

-Όσοι έχουν καστανά μάτια είναι πιο πιθανό να αντιδράσουν καλά σε έντονη προσέγγιση ψυχοθεραπείας, ενώ οι άνθρωποι που έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια είναι πιο πιθανό να επιθυμούν μια προσέγγιση που εξελίσσεται στον δικό τους ρυθμό.

-Οι άνθρωποι με καστανά μάτια αντέχουν περισσότερο σε χώρους με πολλά ντεσιμπέλ, ίσως λόγω της αυξημένης μελανίνης.

-Οι άνθρωποι με μπλε μάτια είναι πιο πιθανό να καταναλώνουν συχνά αλκοόλ, αλλά και να εθιστούν στο αλκοόλ.