It’s Show Time!

Η ιστορία της πρώτης ατομικής βόμβας γίνεται ταινία

O Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζει ταινία για τη δημιουργία της πρώτης ατομικής βόμβας και οι Ματ Ντέιμον και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα είναι δυο εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας. Θα παίζουν επίσης ο Κίλιαν Μέρφι και η Έμιλι Μπλαντ. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής. Ο Κίλιαν Μέρφι και η υπέροχη Έμιλι θα υποδυθούν τα δυο κεντρικά πρόσωπα: τον επονομαζόμενο «πατέρα της ατομικής βόμβας», Ρόμπερτ Όπενχαϊμερ, και τη σύζυγό του, Κάθριν. Η ταινία με τίτλο “Oppenheimer” αφηγείται τον ρόλο που έπαιξε ο αμερικανός φυσικός στο «Μανχάταν Πρότζεκτ» και την κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας στην ιστορία, που κατάστρεψε τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες έχει ήδη ανακοινωθεί: 23 Ιουλίου 2023.

 

2 θεμα

“Βarbie” με τη Μάργκο Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Η πολυαναμενόμενη live-action ταινία «Barbie», θα έχει ως πρωταγωνίστρια, τη Μάργκο Ρόμπι. Όπως όλα δείχνουν η Μπάρμπι βρήκε τον Κεν της στο πρόσωπο του Ράιαν Γκόσλινγκ. Ο ηθοποιός βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στην Ρόμπι ως Κεν. Ο ρόλος είχε προσφερθεί στον ηθοποιό και παλιότερα αλλά τον είχε απορρίψει.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Mattel και η Warner είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν με το εν λόγω σχέδιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014…

Οι προηγούμενες προσπάθειες της εταιρίας παιχνιδιών με τη Sony να εξασφαλίσουν την Εϊμι Σούμερ και την Αν Χάθαγουεϊ για τον ρόλο της Barbie δεν ευοδώθηκαν.