11) Νέες συνεργασίες και επενδύσεις ανακοίνωσε η Emirates στην έκθεση Dubai Airshow 2021

Φέτος, η παρουσία της Emirates στην έκθεση Dubai Airshow 2021 περιλάμβανε συμμετοχή στην εναρκτήρια αεροπορική επίδειξη, πρόγραμμα επίδειξης αεροσκαφών σε στάση, ένα εκθεσιακό περίπτερο που παρουσίαζε τα τελευταία προϊόντα καμπίνας της και πρόσφερε πληροφορίες για την Ακαδημία Emirates Flight Training Academy και το Πανεπιστήμιο Emirates Aviation University, καθώς και το
Emirates Chalet, όπου προσφερόταν η διάσημη φιλοξενία της Emirates σε συνεργάτες και προσκεκλημένους επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια του Dubai Airshow, η Emirates ανακοίνωσε μια σημαντική επένδυση για τον εκσυγχρονισμό 105 αεροσκαφών Boeing 777 και A380, που θα διαθέτουν πλέον την ανανεωμένη Premium Οικονομική καμπίνα, μαζί με άλλες βελτιώσεις στον εσωτερικό χώρο. Η Emirates υπέγραψε επίσης συμφωνία με την Panasonic για την παροχή μιας σειράς λύσεων ψυχαγωγίας κατά την πτήση (IFE) στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης Premium Economy. Για να θέσει τις βάσεις για μελλοντικές δυνατότητες, να υποστηρίξει την καινοτομία στην
αεροπορική αλυσίδα αξίας και να ενισχύσει τις προσπάθειες στον τομέα της βιωσιμότητας, η Emirates υπέγραψε επίσης αρκετές άλλες συμφωνίες και σύναψε στρατηγικές συνεργασίες με άλλες αεροπορικές εταιρίες, προμηθευτές και φορείς.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Queen Elisabeth 2: Από κρουαζιερόπλοιο, ξενοδοχείο και τώρα πλωτό κλαμπ

Το φημισμένο πλοίο “Queen Elizabeth 2” είναι πλέον το μεγαλύτερο πλωτό κλαμπ του κόσμου. Το μήκος του είναι 294 μέτρα και είναι μόνιμα αγκυροβολημένο στο λιμάνι Μίνα Ρασίντ στο Ντουμπάι.

Αν και εδώ και μερικά χρόνια λειτουργεί ως ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα για μια ακόμη αλλαγή!

Το “Float Dubai”, όπως ονομάζεται, είναι ένα τεράστιο και πολύ εντυπωσιακό πλωτό κλαμπ όπου πρωταγωνιστεί η χλιδή.

Τα εγκαίνιά του έγιναν πριν λίγο καιρό όπου τα πιο σπάνια κόκκινα και λευκά κρασιά του κόσμου πωλούνταν γύρω στις 70-80.000 ευρώ το μπουκάλι.