12) 3 χρόνια “Padam”: Μια εκρηκτική βραδιά με live από τον Νικηφόρο!

 

λεζάντα

Θανάσης Χρονόπουλος, Λέανδρος Ζέρρης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Χάρης Σιανίδης

Με ένα live performance και τη βραδιά να απογειώνει ο Νικηφόρος, ανάμεσα σε καλούς φίλους, γιόρτασε τα 3 χρόνια του, το all day bar restaurant “Padam”. Το γνωστό στέκι της Γλυφάδας άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το γενέθλιο πάρτι. Μια ξεχωριστή νότα σε αυτή την αξέχαστη βραδιά για το “3 years anniversary party” του “Padam”, έδωσε το Dj Show του Δημήτρη Ουγγαρέζου.
Οι καλεσμένοι διασκέδασαν σε έναν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χώρο απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης τον οποίο έχει επιμεληθεί προσωπικά ο ιδιοκτήτης Λέανδρος Ζέρρης και η ομάδα του. Το “Padam” είναι ένα πολύ δημοφιλές meeting point, αφού συνδυάζει café – bar – restaurant, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες, καφέ άριστης ποιότητας, πρωινό ή brunch και ξεχωριστά μεσημεριανά ή βράδινα πιάτα εμπνευσμένα από international κουζίνες με γαλλικές, ιταλικές & ασιατικές νότες.
Θειας Βετας Rules
Tι επιβάλλει η βασίλισσα Ελισάβετ για το εορταστικό μενού
Το χριστουγεννιάτικο δείπνο που απολαμβάνει η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της, ο πρώην βασιλικός τους chef αποκαλεί «εντελώς βαρετό», καθώς δεν περιλαμβάνει κάτι ξεχωριστό. «Ήταν το ίδιο γεύμα κάθε χρόνο», είχε αποκαλύψει ο Darren McGrady. «Είναι πραγματικά βαρετοί όταν πρόκειται για γιορτές. Τρώνε μόνο παραδοσιακή γαλοπούλα». Το μενού περιλαμβάνει πάντα γέμιση με φασκόμηλο και κρεμμύδι, ψητά κάστανα, ψητές πατάτες, πουρέ πατάτας, παστινάκια και λαχανάκια Βρυξελλών. Για επιδόρπιο η βασίλισσα προτιμά την πουτίγκα η οποία φτιάχνεται σε μεγάλες μπασίνες, ξεφορμάρεται, διακοσμείται με εορταστικά κλαδιά και περιχύνεται με κονιάκ.