13) Η Imperial Tobacco αναδείχθηκε ως Superbrand στην Ελλάδα το 2021

 

λεζάντα: Πάνος Βραχνός – Consumer Care & Experience Manager, Αλεξάνδρα Παρλαμά – Consumer Marketing Manager Προϊόντων Νέας Γενιάς, Νίκος Νικηφορίδης – Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Δημήτρης Ευαγγελής – Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας, Στάμος Καπελλάρης – Sales Operations & Planning Manager

Η Imperial Tobacco Hellas, διακρίθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Θεσμού Business Superbrands 2021.

H Imperial Tobacco Hellas είναι μέλος του Ομίλου της Imperial Brands, της τέταρτης μεγαλύτερης εταιρίας προϊόντων καπνού στον κόσμο. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια, διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών και απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Η Αθήνα αποτελεί το κέντρο των δραστηριοτήτων της εταιρίας στη ΝΑ Ευρώπη.
Το βραβείο παρέλαβε ο κος Νίκος Νικηφορίδης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «H δέσμευσή μας για εξέλιξη και ανάπτυξη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και το πάθος μας να είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας, είναι αυτό που οδήγησε μέχρι σήμερα και συνεχίζει να οδηγεί την Imperial Tobacco Hellas στο μέλλον. Η διάκριση μας στα Business Superbrands Greece 2021 αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαιώνει τη μεγάλη εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις μάρκες μας».

 

Say Yes …and Get Impressed!

Στην Αργεντινή τα νέα κατοικίδια είναι γουρούνια, ταραντούλες και αρουραίοι!

Tα πιο συνηθισμένα κατοικίδια είναι οι σκύλοι και οι γάτες. Στην Αργεντινή όμως υπάρχει μια νέα τάση που φέρνει στο προσκήνιο άλλα ζώα που δεν τα είχαμε καθόλου στο μυαλό μας ως… κατοικίδια, όπως τα γουρούνια!

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και του αναγκαστικού εγκλεισμού στο σπίτι, οι άνθρωποι ήθελαν όλο και περισσότερο να έχουν μια καθημερινή παρέα. Καθώς η ανθρώπινη επαφή περιορίστηκε, βρήκαν παρηγοριά σε πλάσματα που τα θεώρησαν ζώα συντροφιάς! Έτσι, μεξικάνικες ταραντούλες και αράχνες… βρήκαν σπίτια και έδωσαν χαρά σε πολλούς συνανθρώπους μας στην Αργεντινή. Ακόμα, χαριτωμένα γουρουνάκια έγιναν φίλοι με παιδιά και μένουν μαζί με οικογένειες, ενώ οι αρουραίοι είναι πια μια κλασική επιλογή! Eσείς, τι θα κάνατε αν το παιδί σας ήθελε για κατοικίδιο ένα γουρουνάκι ή μια ταραντούλα;