12) Show time

«Νέα απ’ τον Θερβάντες»: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/11, στο θέατρο Μεταξουργείο, η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Νέα απ’ τον Θερβάντες», σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Κυριακού.
Πολλοί φίλοι και συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές της παράστασης, τους μετέδωσαν τη θετική τους ενέργεια και οι ηθοποιοί από την πλευρά τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι: Κώστας Αποστολάκης, Άννα Βαγενά, Νικόλας Βαφειάδης, Μαίρη Βιδάλη, Σοφία Βογιατζάκη, Γιάννης Γαβρίλης, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βασιλική Δέλιου, Γιάννης Δρίτσας, Θωδ Εσπίριτου, Τζόυς Ευείδη, Κατερίνα Ζαρίφη, Χίλντα Ηλιοπούλου, Στέλιος Καλαθάς, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Θέμης Καρποδίνης, Αρετή Κετιμέ, Κώστας Κιμούλης, Χρήστος Ξηρογιάννης, Στέλιος Παπαδόπουλος, Σοφία Παπάζογλου, Σίμων Πάτροκλος, Μιρέλα Πάχου, Ανδρέας Ροδίτης, Πάνος Σκουρολιάκος, Ευτυχία Φαναριώτη.
Τα «Νέα απ’ τον Θερβάντες» συνεχίζουν την πορεία τους, με ορμή από την αγάπη του κόσμου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Μεταξουργείο. Πρόκειται για τέσσερα μονόπρακτα του Θερβάντες, τέσσερα σκηνικά διαμαντάκια κωμικού χαρακτήρα, τα οποία
παρουσιάζονται για πρώτη φορά ως ενιαία παράσταση. Μια καλλιτεχνική σύμπραξη της Θεατρικής Εταιρείας THEARTES των Κωνσταντίνου Κυριακού, Κατερίνας Μπιλάλη και της Θεατρικής Ομάδας Μπουφόνοι της Βίλης Σωτηροπούλου.

2 deltio

H PMM και η Viva.gr συνεργάζονται για το Public Tickets, προσφέροντας πρόσβαση σε δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού

H Public-MediaMarkt συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Viva.gr και εμπλουτίζει την υπηρεσία ticketing, δίνοντας στους λάτρεις του πολιτισμού αλλά και του αθλητισμού τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν εισιτήρια για τα αγαπημένα τους θεάματα μέσα από την πλατφόρμα Public Tickets (tickets.public.gr) και από τα 52 φυσικά καταστήματα Public. Παράλληλα, το δίκτυο των Public Tickets επεκτείνεται και στα 12 φυσικά καταστήματα MediaMarkt ανά την Ελλάδα. Στην ανανεωμένη υπηρεσία Public Tickets, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα από εκδηλώσεις, όπως: θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, σινεμά, συνέδρια, μουσεία, σεμινάρια, αθλητικούς αγώνες, φεστιβάλ, stand-up comedy, escape rooms και παιδικές παραστάσεις, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στους λάτρεις των θεαμάτων.