2). φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ υποστήριζε πως: “Δεν υπάρχει τίποτα το ευγενές στο να υπερέχεις σε κάποιον τομέα από τον συνάνθρωπό σου. Η αληθινή αρχοντιά υπάρχει στο να εμφανίζεσαι ανώτερος από τον παλιό σου εαυτό.” Στην πραγματικότητα, κανένας μας δεν είναι τέλειος, άλλωστε δεν είμαστε ρομπότ αλλά απλοί άνθρωποι.

Όλοι μας πιστεύω πως έχουμε κερδίσει το 1΄ λεπτό “άβολης” δημοσιότητας που μας αναλογεί όταν κάναμε κάτι πραγματικά αδέξιο που το σκεφτόμαστε ακόμα και σήμερα. Όλοι μας θεωρητικά κάποτε είχαμε μία αμήχανη στιγμή. Αν δεν υπήρχαν μάρτυρες, δεν έγινε ποτέ… Αν όμως υπήρχαν και πιστεύεις πως τους έκανε να σε αντιπαθήσουν ή να σε κοροϊδέψουν έρχεται έρευνα που τα ανατρέπει όλα!

Ήξερες ότι, όταν ένα άτομο είναι αδέξιο ή κάνει μικρά – ανόητα λάθη γίνεται πιο συμπαθές; Ήξερες επίσης πως αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και λέγεται “Φαινόμενο Pratfall”; Όχι ε; Εγώ είμαι εδώ!

Σαφώς και ακολουθεί “Sparkling Room” και αν έχει την επιτυχία του  80/20 θα το γυρίσω και θα γράφω μόνο γι’ αυτά στο τέλος.

Tip of the Day: Το να έχεις μία αδέξια στιγμή δεν σημαίνει πως ήρθε και το τέλος του κόσμου. Διαχειρίσου το με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Εξάλλου ποιος από εμάς είναι τέλειος; Ο Νίκος Καζαντζάκης είχε πει το εξής: “Η τελειότητα είναι μία δύσκολη, επικίνδυνη, στιγμιαία ισορροπία απάνω στο χάος. Λίγο να ρίξεις βάρος δεξιά ή αριστερά γκρεμίζεται…” Επένδυσε στους αληθινούς ανθρώπους και επιδίωξε να είσαι ένας από αυτούς… Μην πέφτεις στην παγίδα της τελειότητας, μας έφαγε το θεαθήναι, το δήθεν και η υποκρισία… Να φυλάγεσαι από το πάθος της τελειότητας. Πολλοί στοχεύοντας στο τέλειο, σκότωσαν το καλό.